Zelf Aan Het Roer

22/06/2016

De VVP heeft zich aangesloten bij “De Roergangers”, een groep van zorgverleners die bouwen aan een nieuw zorgbreed manifest. Deze roergangers willen zelf aan het roer staan om samen met de patiënt te bepalen wat goede zorg is.

Het afgelopen jaar kwamen de huisartsen van “Het Roer Moet Om” in actie voor minder regels, meer ruimte voor samenwerking en meer vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners. Met hun actie hebben zij forse verbetering in gang gezet.

Na de huisartsen komen nu ook andere zorgprofessionals in beweging. De laatste weken hebben zich dertig zorgverleners gemeld bij VvAA; zij inspireren anderen om mee te doen zelf aan het roer te gaan staan. Zij worden daarbij ondersteund door de initiatiefnemers van Het Roer Moet Om.

Op 22 juni is er een congres geweest waar ook twee bestuursleden van de VVP aanwezig waren. CBS 2.454 congres spread_A&Aspread_def

En reageer

Wij hopen middels deze website een platform te bieden aan alle betrokkenen waarop men elkaar kan bevragen, informeren, steunen en inspireren. We zijn daarom erg benieuwd naar uw reactie en ervaringen. Wie weet heeft een instelling en/of verzekeraar het ‘ei van Columbus’ om met deze problematiek om te gaan. Laat van u horen!!!!!

Reacties

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Laatste berichten